torstai 13. toukokuuta 2010

Taitaa se kesä sittenkin tulla

Vietin tämän päivän seisten Forssan torilla helamarkkinoilla. Ihmisiä oli mukavasti liikkeellä ja pitkän odottelun jälkeen se aurinkokin päätti pilkahtaa. Ja paistoikin kivasti koko loppu markkina-ajan. Auton mittari näytti takaisin tulomatkalla +25! Ei ollenkaan paha sää siis! Olipas kivaa kerrankin olla pihalla. Uskon että se kesä tästä vielä tulee!



Kaksi uutta örkkelikassia ompelin eilen illalla markkinoita varten. Jäivät myymättä, jos kiinnostusta löytyy niin sähköpostiin saa lähettää tiedusteluja. Käsi kuvassa antamassa vähän mittakaavaa.

Viisi uutta Pikku Akka-pussukkaa valmistui myös pikaisesti, jos vaikka saisin ommeltua ne loputkin.

Ulkona sää näyttää omituiselta. Taivas on ihan tumma mutta ilma on kuitenkin kirkas. Ukkostaa. Kohta ei enää uskalla pitää konetta päällä, kaipa se täytyy sammuttaa. Hellepäivälle täydellinen loppu, ukkosmyrsky! Ehkä on parempi sammuttaa, täytyisi muutenkin mennä nukkumaan, huomenaamulla lähdetään päiväksi Tallinnaan. Etsin jo ison listan kauppoja mihin voisi mennä piipahtamaan, pakko sieltä on jotain lankaa tuoda tänne! Mutta siitä lisää viikonloppuna...

Ei kommentteja: